Banner

utorok 16. decembra 2014

PF 2015


Popri písaní článkov o automatizovanom reportingu som si už ako každý rok našiel čas a pripravil excelovskú špecialitku vo forme pour féliciter vizualizácie.
 
Týmto príspevkom by som sa zároveň chcel poďakovať čitateľom za tohtoročnú priazeň, zákazníkom za prejavenú dôveru a do nového roku popriať každému veľa síl a trpezlivosti, ktoré predchádzajú pravému úspechu.
 
Pevne verím, že tieto články boli a naďalej zotrvajú pre mnohých dostatočnou motiváciu k proaktivite a sebavzdelávaniu. Zároveň budem robiť všetko pre to, aby v podnikateľskom prostredí aj naďalej vzbudzovali pocit, že analytická práca nie je pre mňa iba prácou, ale spoločenským poslaním.
 
Nezabúdajte, že rok 2015 bude rokom úrodným na články a ako to už býva vo zvyku, každý Nový rok sa obvykle nesie vo forme predsavzatí.
 
Budem preto veľmi rád, ak sa v budúcom roku stanem autorom tak zaujímavých článkov, ktorými spoločne pokoríme hranicu 100 000 návštev.
 
 
S pozdravom
  Peter Tabiš
 
 
‘======================================================================
Tento PF_2015 súbor si môžete stiahnuť kliknutím na download obrázok. V prípade, že by sa procedúra nerealizovala správne, k dispozícii je nasledujúce promočné video:
 
 
 
 

 

downloads_normal

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.